Perşembe, Temmuz 17, 2014

Young & Hungry (Dizi Yorumu)


Yaz döneminin gelmesiyle yeni diziler peyda olmaya başladı. Aslında bence geç bile kalındı. Bu dizilerden biri de benim Hannah Montana dizisi ile tanıdığım Emily Osment'ın baş rolünde yer aldığı Young & Hungry adlı komedi dizisi.

Aslında sadece Hannah Montana dizisinde oynamamış Emily, ancak en bilineni o aralarında sanırım. Neredeyse 100 bölüm oynamış dizide. Ondan sonra da bir çok yapımda yer almış ancak bizim yolumuz bir türlü kesişmedi kendisiyle.

Diziyi çok tuttuğumu söyleyemeyeceğim. Henüz 3 bölümü yayınlansa da izlediğim onca komedi dizisinin yanında çok sönük buldum. Josh Kaminski'nin yanında aşçı olarak işe girmeye çalışan Gabi Diamond'ın hikayesini anlatan dizinin esprileri çok zayıftı. Kahkaha efektleri bile kulağıma battı durdu. Yolanda ve Elliot karakterleri de pek kurtaramamış. Özellikle aynı karakterin -ki burada o kişi Elliot oluyor- sürekli laf sokar havalarında dolaşması da işin büyüsünü kaçıran cinsten.

Ve söylemeden geçemeyeceğim, başrol karakterlerin böyle şuursuzca hareketleri artık sizi de sıkmıyor mu? Komediden ziyade acınasılığa doğru yol alıyor.

Umarım ilerleyen bölümlerde düzelir diyerek bir kaç bölüme daha şans vereceğimi bildirmek isterim. Bakalım belki beni yanıltır.

5 yorum:

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: