Pazartesi, Haziran 23, 2014

Sherryl Woods - Kaderim Sensin (Üşengeç Yorumcu 18)


Orjinal Adı: Tea And Destiny
GoodReads Puanı: 3.75
Türkçe Yayın: Harlequin Yayınları
Sayfa Sayısı: 112
Çeviri: Zehra Tapunç

Yorum:

Ann evinde 6 çocukla birlikte - ki hiç biri kendisine ait değil - bir inşaat mühendisi ile yaşayan bir psikolog. Geçmişinde acı çekmiş ama şimdi verici bir ruh. Hank ise depresik olduğunu zanneden ama özünde sevgiye aç ve bunu verecek birini bulduğunda korkmadan veren bir erkek. 

Woods zaten kalemini sevdiğim bir yazar kesinlikle. Bu kitap da diğer kitapları gibi dolu doluydu. Sanki beyaz dizi değil de roman okuyor gibi hissettim kendimi. Kitabın öyle bir akıcılığı vardı ki sonunun nasıl geldiğini bile anlamadım. Genelde bir hikayede çocuklar geçerse o kitabı daha çok seviyorum ve bu kitap da tam 6 çocuk vardı. Hepsi özünde birbirinden sevimliydi ama beni can evimden vuran Melissa oldu. O ağzındaki parmağı ve buruk bakışıyla kitaba girip sevesim geldi.

Ann ve Hank iki sevimli karakter ki bence Hank tam aşık olunası bir adam. Hem tatlı, hem aşık, hem de iyi bir baba figürü. Ann ne kadar kararsızsa Hank o kadar kararlıydı. O nedenle favori erkek karakterlerimden birisi olmayı başardı. 

Puan: 10/8



Ann Davies kalbini hastalarına vermeye alışıktı. Yardıma ihtiyacı olan birine elini uzatmakta hiçbir şekilde tereddüt etmezdi. 
İnşaat mühendisi Riley, Ann’den çok şey istiyordu. Vücudunu, kalbini ve tüm hayatını. Ann’in bir yanı ona istediği her şeyi vermesini söylüyordu. Arzu edilmek, onun ilgisini hissetimek muhteşem bir duyguydu Ancak diğer bir yanı Hank Riley’nin yaşattığı karmaşadan korkuyordu. Kontrolünü kaybetmek, mantığına veda etmek, anı yaşamak ve boyun eğmek. Bütün bunları yapmasına izin verdiği takdirde, Hank Riley zamanı gelip de kendi dünyasına döndüğünde, Ann’e ne kalacaktı?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: