Pazar, Haziran 29, 2014

RKBT 5. Gün || Barbara Freethy "When Wishes Collide" || 3. Kitap Hakkında

Serinin son kitabının konusu ise şöyle;

Çaresiz bir anda iki yabancının tuttuğu ve sadece bir dileğin sağlayabileceği yollara sürükleyen bir dilek... beklenmedik bir aşka doğru. WHEN WISHES COLLIDE ilgi uyandıran çağdaş romantik Bestseller yazarı Barbara Freethy'nin WISH serisinin 3. kitabı.

Adrianna Cavello'nın hayatı, restoranda gerçekleşen bir hırsızlık sırasında erkek arkadaşı ölünce bir anda değişmiş ve işe döndüğünde geriye bir travma bırakmıştır. Aylar sonra Adrianna, her zaman aradığı yol ile ilgili, dilekleri gerçekleştirdiği bilinen çeşmeye bozuk para atarak dilek tutar.

Wyatt Randall'ın da bir mucizeye ihtiyacı vardır. 2 yıl önce kızı eski eşi tarafından kaçırılmış ve wyatt kızını bulmak konusunda çok umutsuz. Yeni bir görüşme umutlarını arttırdı ama başarısızlıkla sonuçlanmadan acele etmesi gerekiyor. Bozuk para diğeriyle uyuşmadığında, o küçük umudunda uçtuğunu görür.

Adrianna ve Wyatt çok yakında çarpışan iki paradan daha çok ortak noktaları olduğu öğreneceklerdir. Kaybettikleri için mücadele eden bu iki savaşçı, tekrar nasıl güveneceklerini öğrenmek zorunda. Bu görüşmelerle birbirlerini keşfedecekler ve dilekleri bu olmasa da tam olarak ihtiyaçları olan şey aşktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: