Pazar, Haziran 29, 2014

Kelly Hunter - Nefes Kesen (Yorum)


Orjinal Adı: The One That Got Away
GoodReads Puanı: 3.60
Türkçe Yayın: Harlequin Yayınları
Sayfa Sayısı: 112
Çeviri: Zeynep Arda

Yorumum:

Evie ve Max, MEO şirketinin iki ortağı. Yeni projeleri için büyük bir miktar paraya ihtiyaçları var ve bunun için akıllarına gelen yol evlenmek. Max'in fonundaki parayı alabilmesi için tek yol bu. Tabi ki anlaşmalı evlilik bu ve 2 yıl sonra boşanacaklar. Aralarında arkadaşlık dışında bir şey olmadığı içinde zor olmayacak.

İşte bu planlarını Max'in ailesine açıklamak için anne ve abisinin yanına gidiyorlar. Oraya gittiklerinde Evie'yi kötü bir sürpriz beklemekte. Max'in abisi Logan, Evie'nin 11 yıl önce bir haftalık ilişki yaşadığı kişinin ta kendisi. Ve geçen onca zamana rağmen aralarındaki çekim ilk günkü yerini korumakta.

Şimdi henüz gerçekleşmemiş nişanlarını bozmaktan başka çıkış yok gibi görünüyor. Farklı yerlerde yaşayan ikili bir ilişkiye başalyıp, kalplerini birbirlerine açabilecekler midir? 

Karakterleri sevdim ama nasıl desem anlatımında bir şeyler var. Daha doğrusu yoktu, eksik gibiydi. Belki biraz daha duygu. Bilemiyorum. Okuması zevkliydi yine de. 

Puanım: 10/6

Evie’nin harika bir işi vardı, evini yeni almıştı. Hayatında her şey yolunda gidiyordu. Sadece onu heyecanlandıracak bir erkeğin eksikliğini hissediyordu. Derken hayatına Logan Black girdi. Logan, hırpalanmış ruhu, mesafeli tavırları ve nefes kesici çekiciliğiyle bir bıçak gibi keskindi. Yıllar önce Evie’yi sınırlarda dolaştıran da oydu. Evie o zaman ona her şeyini vermiş ama Logan onun verdiklerini elinin tersiyle itmişti.

Logan’dan ayrılmak Evie’nin yaşadığı en zor şey olmuştu. Ancak şimdi önünde daha da zorlu günler vardı. Aralarındaki çekim ilk günkü gibiydi ve Logan bu kez bir yere gitmiyordu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: