Perşembe, Haziran 26, 2014

Jennie Lucas - Kalbimle Oynama (Yorum)


Orjinal Adı: Dealing Her Final Card
Seri Bilgisi: Princes Untamed #1
GoodReads Puanı: 3.64
Türkçe Yayın: Harlequin Yayınları
Sayfa Sayısı: 112
Çeviri: Semih Barutçuoğlu

Yorumum:

Kardeşi Josie Dalton'un borcu yüzünden kumar masasına oturmak zorunda kalan Bree Dalton'un hikayesini anlatıyor Kalbimle Oynama. Bree yıllardır kumardan uzak duran, bu işi babasından öğrenmiş biri. Ama kardeşi kumar masasında büyük bir meblağ kaybedince tekrar oturmak zorunda kalıyor. Eğer kardeşini kurtaramazsa ikisini de kötü şeylerin beklediğini biliyor. O yüzden masaya oturuyor ve parası olmadığından kendini ortaya sürüyor. 

Ama şansına masadaki oyunculardan biri kötü bir şekilde ayrıldıkları ve kalbini kötü bir şekilde kıran eski sevgilisi. Yine de Bree'nin başka şansı yok. Oynamalı ve kazanmalı.

Jennie Lucas bazı hikayelerini okuduğum bir yazar. Bu kitabını da oldukça sevdim. Yolculuğa başlamadan başlamıştım, ki arabam kalkana kadar kitabı yarılamıştım bile. İntikam almaya çalışan ama aslında alamayan Vladimir'de, her şeye rağmen kuyruğunu dik tutan Bree'de hoşuma gitti. 

Bu kitapta ayrıca Vladimir'in kardeşi de vardı ki 2. kitabın onun hikayesini olduğunu görünce sevindim. Gerçekten merak ettiğim bir hikaye, sanırım ava giderken avlanan bir erkek okuyacağız :D

Puanım: 10/9

Bree Dalton, duyduğu buz gibi sesin sahibinin bir zamanlar sevdiği Rus Prensi Vladimir Zendzov’un olduğunu anlayınca hayatının en büyük kumarını oynamaya karar verdi. Bir milyon dolara karşılık bedeni…
Bree bu adamın ne kadar acımasız olduğunu biliyordu. Ya şansı yaver gidecek ya da sonsuza kadar onun kölesi olacaktı. Tek bir kart hayatını zindana çevirmeye yetti. Acaba, ‘Kumarda kaybeden aşkta kazanır’ sözü gerçeğe dönüşebilir miydi? 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: