Pazartesi, Haziran 23, 2014

Gina L. Maxwell - Baştan Çıkarma Seansları (Yorum)


Orjinal Adı: Seducing Cinderella 
Seri Bilgisi: Fighting for Love #1
GoodReads Puanı: 3.99
Türkçe Yayın: Novella Yayınları
Sayfa Sayısı: 272
Çeviri: Şebnem Özcan

Yorumum:

Novella Yayınlarından son dönemde çıkan beyaz dizi tadında kitabı Baştan Çıkarma Seansları. Zaten konuyu okuduğumda bunu düşünmüştüm gerçekten de öyle oldu.

Lucie, kendine bakmayan, başından bir evlilik geçmiş fizik tedavi uzmanımız. İş yerinden birine abayı yakmış durumda ama durum ümitsiz gibi görünüyor. Reid ise son maçında sakatlık geçirmiş, bir an önce sahalara dönmek isteyen ama doktoru bir süre ayrılmak zorunda kalınca kendisine yeni bir doktor arayan boksörümüz. Bu amaçla yolu Lucie'nin ofisine düşüyor ve tanıdık çıkıyorlar. Reid, Lucie'nin abisinin çocukluk arkadaşı. 
Lucie yoğun programı dolayısıyla Reid'in 7/24 tedavi sürecini kabul edemiyor, ta ki Reid'den gelen baştan çıkarıcı teklife kadar...

Okuması zevkli, yaz kitabı dediğimiz kitaplardan biriydi. Tam zamanında çıkmış bence bu kitap. Üstelik en büyük artısı çevirisinin güzel olmasının yanı sıra karakterleri çok sevdim. 

Devam kitabını da merak ediyorum. Novella hızlı bir yayıncı sanırım bizi çok bekletmez (:

Puanım: 10/9


Tenin derinlerinde tutku tohumları vücut buluyor

Sakatlığı nedeniyle şampiyonluk unvanını kaybetme noktasına gelen boksör Reid Andrewsun yolu, en yakın arkadaşının yıllardır görmediği fizik tedavi uzmanı olan kız kardeşi Lucieyle kesişir. Bu süreçte serpilip güzelleşen Lucienin de başka bir konuda yardıma ihtiyacı vardır. İçine kapanık ve özgüveni eksikgenç kadının, uzun zamandır âşık olduğu adamı etkilemesi için dişiliğini keşfetmesi gerekiyor, bunu tek başına gerçekleştirmesi pek de mümkün görünmüyordur.
Bir yanda kariyerine son bir umutla tutunmaya çalışan yakışıklı ve oldukça çekici bir boksör, diğer yanda sevdiği adamı elde etmek için gözünü karartan bir kadın. İki insanın gizli bir anlaşma yapmalarının ve baştan çıkarma seanslarına başlamalarının vakti gelmiştir.

4 yorum:

  1. Çok Güzel Bir Kitaba Benziyor Mutlaka Okumalıyım :)

    YanıtlaSil
  2. Ben açıkçası pek beğenmedim desem yeridir. Tanıtımınız ve emeğinize sağlık sadece.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Zevk meselesi. Beğenen kadar beğenmeyen de vardır tabii ki.

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: