Salı, Aralık 31, 2013

RKBT 3. Gün || Tawna Fenske "Yalancı Aşık" || Diğer Kitapları


Turumuzun 3. gününden ve 2013'ün son gününden herkese merhaba!

Enine boyuna incelediğimiz yazarımızın ve kitabının son aşaması diğer kitapları. Aslında çok kitabı yok ama hem daha önce çıkan kitabı hem de bir kaç kitabını sizlere sunacağım. Belli mi olur belki beğenip yayınevine baskı yaparız. Ben özellikle birini gözüme kestirdim mesela :D

Öncelikle yine Nemesis Kitap'tan çıkmış Dalgalar Hep Aşk Getirse kitabı. Hem yorumumu da ekleyeceğim ki belki hoşunuza gider ve yazara şans verirsiniz (:


Dalgalar Hep Aşk Getirse


Konusu: 

Deniz fobisi olmasına rağmen Juli'nin Virgin Adaları'na yolculuk yapması gereklidir. Dayısının vasiyetini gerçekleştirmek için oraya gidip, küllerini St. John'a savuracaktır. Kendine bir tekne gezisi planlar. Yola çıkacağı sırada bir kafede karşılaştığı Alex ona gezi boyunca eşlik edecektir çünkü Juli yanlış tekneye binmiştir ve Alex'in de o yolculukla ilgili planları ve sırları vardır.

Juli ve Alex görevlerini tamamlamak isterlerken, dalgalar arasında yaptıkları yolculuk onlara aradıkları aşkı da getirecek midir?

Hedefler mi daha önemlidir, yoksa aşk mı?

Yorumum:

İntikam için kötü adamlığa soyunan bir grup iyi adamla, uyum sorunu yaşayan sıradışı bir kadının, onların planına dahil olmasını anlatan eğlenceli öyküsü.

Dayısının küllerini dökmek için bir yolculuğa çıkan Juli, tesadüfler sonucu kendini Alex ve tayfasının arasında bulur. Ve olaylar bu şekilde hız kazanır. Denizde geçen hikayeleri pek sevmeyen biri olarak kitap beni bile resmen kendine bağladı diyebilirim. Öncelikle çok eğlenceli ve karakterlerin hepsi son derece kendine özgü. Tam olarak ayak parmaklarıyla muz soyup yiyebilen bir yazarın yazacağı tarzda (:
Yazarla ilk defa tanışıyorum ve yılın son sürprizi oldu bence. Yayıncıların son dakika sürprizlerini severim ama yine de bu kitaba yeterli hakkın verilmediğini düşünüyorum. Sessiz sedası çıksa da biraz daha duyurulmalıydı bence. 
Her şeye rağmen son anda karar değiştirip aldığıma memnun olduğum ve ilk kitabını başarılı bulduğum yazarı takibe alacağım bir kitap oldu. Eğlenceli zaman geçirmek isteyenlere de rahatlıkla tavsiye edebilirim (:

Puanım da 5 üzerinden 5, 10 üzerinden 10'du :D

Satın almak isterseniz tıklayın

* * *

Eat Play Lust


Konusu:

Cami Pressman ömrü boyunca abur cuburla gizli aşk yaşayan bir yoga eğitmenidir. 
Karşı konulamaz bir erkek bile, onun bu ağız sulandırıcı yiyeceklere düşkünlüğünü değiştiremez. 

Ta ki, Paul Hammond sınıfına kaydolana kadar. O, fitness ipuçları isteyen gurme bir şef ve Cami ile randevusu var. 
Aniden Cami, arzu duyduğu yiyeceklere karşı heyecanını kaybeder. 

Sadece bu günahkar şef ve ateşli yoga öğretmeni yemek, eğlence ve şehveti bir araya getirerek, takıntıyı yeni bir seviyeye taşıyabilir.

* * *

The Great Panty Caper - A Shultz Sisters Mystery


Konusu:

JJ Shultz iki ateşli erkek arasında kalır? Bir kız böyle bir durumda ne yapar? Tabii ki kararı uzatmak için Seattle'a kaçar. Özellikle kız kardeşi Lori onu bir moda fuarına davet etmişken.

Planı tüm haftasonunu kokteyllerle geçirmek ve kardeşlik bağlarını sıkılaştırmak için güneye inmektir, ta ki Lori'nin iç çamaşırı otel odasından kaybolana kadar. Herhangi bir çift iç çamaşarı değil - Lori'nin gösterime neredeyse hazır olan yeni ürünü.

Birkaç yeni tanıdık ve bazı arkadaşlarının yardımıyla, kendini durduramayan bir kedi tüm kanıtları sızdırmadan Lori'nin o değerli çamaşırını bulmaya kararlıdır.

The Great Panty Caper'da, Lori bir haftasonu kaçamağı düşünüyor ve uzun ve karanlık yakışıklıyla ne kadar ileri gidiceğine karar vermeye çalışıyor. Yemek, flört ya da daha fazlası? Size kalmış! Bu arada, JJ'nin hafiyelik ipuçları için hangi erkek arkadaşının rol alacağı konusunda yardıma ihtiyacı var. Telefondaki sıcak İngiliz erkeğine karşı koyabilir mi? Yoksa iri kıyım Amerikalılar onun ihtiyacını karşılayabilir mi?

* * *

Frisky Business


Konusu:

Marley Cartman, kendisine süprüntü gibi davranan kibirli zengin erkeklerden usanmış, parasını kazanırken tırnaklarının altı kirlenen erkeklerle çıkmaya yemin etmiştir. 

Yeni patronu William Barclay, tam olarak kaçınmak için uğraştığı türde bir erkek:  boru biçimli ayakkabılarıyla eksantrik bir milyoner ve ona karşı açıklanamayan bir kan davası.

Ama fallik eserler ve huysuz porsuk üzerine kafalarını toslayan Will ve Marley, ihtiyaçlarının bazen, istekdiklerinin tam tersi olduğunu keşfederler.


* * *

İşte böyle. Frisky Business 2014'de çıkacakmış. Hepsi bizde de çıksın ama hepsi birbirinden güzel bence (:


2 yorum:

  1. Yorumlarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah keşke İngilizcem olsa da okusam. Ya da yayınevi bassa hemencecik :(

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: