Perşembe, Eylül 26, 2013

Harlequin Ekim Kitapları



Harlequin'in Ekim cicileri görücüye çıkmış. Nora'm var yine ayrıca mutluyum :D




BİR GECE ANSIZIN - NORA ROBERTS

Henüz yirmi sekiz yaşındayken iki Oscar, beş Grammy ve bir de Tony ödülünün sahibi olmuş Maggie'nin müziğini dinlemeyen, ona hayranlık duymayan ve onu tanımayan kim kalmıştı ki? Los Angeles'taki, girişi İtalyan mermerleri ile kaplı evini, mozaiklerle süslü havuzunu bırakıp bu ıssız yere gelmesinin nedeni o baş döndürücü yaşamdan uzaklaşıp kendi ile baş başa kalabilmek isteğiydi. Böylesi bir dinginlik arayışının orta yerinde, bahçe düzenlemesi ve tadilat işlerinin sürdüğü yeni evinden gelen tuhaf sesler, insan iskeletleri ve katillerle uğraşmak en son ihtiyaç duyacağı şeydi. Dahası bir de ortada yakışıklı Cliff Delaney vardı. Onun her temasta giderek derinleşen bakışlarında arzu ile kaybo*lmak kaçınılmazdı.

BİTMEYEN RÜYA  - LYNNE GRAHAM

Masumiyet biter, aşk kalır!

Angelo, altı yıl önce Kelda ile yaşadığı acı anılara takılıp kalmıştı. Onun masumiyetinden hep şüphe etmiş ama onu tutku ile uzaktan sevmekten hiç vazgeçmemişti.

Yıllar sonra karşılaştıklarında 'Gençlik Aşkının' yerine hayat onlara neler verecekti...



KÜLLENEN İNTİKAM  - KATHERINE GARBERA

Lise yıllarında kalbini kıran delikanlı, yıllar sonra sunduğu çöpçatanlık programının sunucusu olarak Willow Stead'in karşısındadır. Ona ısrarla yemeğe çıkmayı teklif eden Jack Crown'ı reddetmeye daha ne kadar devam edebileceğini düşünmektedir. Jack, yetişkin bir kadın olan Willow'a sahip olmak için her yolu denemeye kararlıdır.

AŞKIM HER ŞEYDEN BÜYÜK - JULES BENNETT

Evlilikleri romantik bir filmin tüm özelliklerini taşıyordu. Harika bir Akdeniz dekoru, yakışıklı bir prens ve fantastik seks... Ama ne yazık ki her şey bir kurmacaydı. Prens Stefan Alexander, tacını ve tahtını kurtarmak için en iyi arkadaşı Victoria Dane'le sahte bir evlilik plânlamıştı. Victoria, bir süre sonra Prens'e âşık olduğunu anladığında artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmamıştı... 


DÖNÜŞÜ OLMAYAN GECE - SARAH MORGAN

 Para, cazibe ve seks buz gibi bir kalbi tamir etmeye yeter mi?

Hiçbir şey ünlü mimar Lucas Jackson'a, karanlık ve acı veren geçmişini unutturamıyordu. O gün, asistanı Emma Grey, masasında unuttuğu önemli dosyayı ona bizzat ulaştırmaya çabalarken, neredeyse pişman olup geri dönüyordu. Soğukkanlı ve kontrollü Lucas'ın karanlık yüzünde, ilkel bir arzu ile dolu böylesine güçlü ve cüretkâr bir davranışı beklemiyordu.

UNUTULMAYAN AŞK  - CAROLE MORTIMER

Üç yıl önce, Maggi ona en çok ihtiyaç duyduğu bir zamanda, Adam Carmichael hayatından çıkıp gitmişti. Şimdi ise geri dönmüş ve evliliklerine kaldığı yerden devam etmek istiyordu. Maggi öfkeliydi. Adam'a değil, kendine. Boşanma ve tutku arasında hırpalanırken, Maggi izlemesi gerekenin yüreği değil, aklı olduğunu biliyordu. Ancak Adam onu kolay bırakacağa benzemiyordu...


SICAK HATIRALAR - LIZ FIELDING

İngiltere'den, Roma'ya öğretmenlik yapmaya giden Sarah'ya, dedesi Lex'in tavsiyesi:

"Hiçbir şey ciddi olmayacak. Kara gözlü bir İtalyan ile sadece eğlenmek için aşk yaşa. Seni ağlatmak yerine gülümsetecek, yaşlandığında geceleri seni sıcak tutacak olan bir hatıra."

Sarah, kara gözlü İtalyan ile izinsiz girdiği arazisinde karşılaşır. Kont Matteo di Serrone, geçmişte yaşadığı acılar nedeniyle yabancılara karşı her zaman güvensizdir. Cesur ve şüpheci iki ruhun kesişmesi ile ortaya çıkacak en güzel şey ne olabilir ki? 


UMUT IŞIĞI - CARA COLTER

Karısının ölümünden bu yana mimar Brendan Grant, kalbinin donmuş olduğuna ve asla çözülemeyeceğine inanmıştı. Ta ki hasta bir kedi, onu Nora Anderson'ın kapısına götürene kadar.

Nora incinmiş hayvanları tedavi etme konusunda üne sahipti, ancak Brendan onun sihirli dokunuşunun insanlarda da işe yarayıp yaramadığını merak ediyordu. Nora ise, tıpkı bir dişi aslan gibi kendisi ve yeğeni adına kurduğu yeni yuvayı korumak için elinden ne geliyorsa yapıyordu.  


DOLUNAY  - JESSICA ANDERSEN

Reda Weston için Kırmızı Başlıklı Kız'ın seksi bir versiyonunu okuyor olmanın kendisini nasıl bir dünyaya savurduğunu tarif etmek mümkün değildi. Öyle bir dünya ki orada efsane kurt adam türü yaratıklar, kadınları baştan çıkarıyorlardı. Bir kurt, gizemli ve güçlü bir erkeğe dönüşüyordu.

Dayn, kendisini kurt adama dönüştüren büyücüye beddualar ederek onu yapayalnız bir kadere doğru lanetliyordu. Bir canavar olarak kadınlarla çiftleşerek güç kazanmaya çalışıyordu. Bu güce kraliyet ailesini kurtarmak için ihtiyacı vardı.  Ancak bir erkek olarak Reda'nın ateşli, tüyler ürperten dokunuşunu şiddetle arzuluyordu. Kalan kısacık zamanda Dayn ya kurduna sarılıp krallığını kurtaracak ya da kadınını korumak uğrunda savaşacaktı.  


SICAK ÖPÜCÜK -  LYNN RAYE HARRIS

Sydney Reed, hayallerinin prensiyle tanışıp evlendiğinde, hayatının kusursuz bir peri masalı olduğuna inanmak için çok aceleci davranmıştı. Şimdi ihtiyacı olan şey, boşanma işleminin gerçekleşebilmesi için, kocası Prens Malik Al Dhakir'in bir imzasıydı. Jafar kanunları, karı kocanın boşanmadan önceki kırk günü, birlikte geçirmelerini zorunlu kılıyordu. Yakıcı çöllerde geçirecekleri kırk günden önce, Malik, vereceği özgürlüğün karşılığını almak için başka planlar yapmıştı.

ARZU KIVILCIMI  - CAROL MARINELLI

Evlilik için değil sadece yatak için uygundu. Sözünü hiç sakınmayan dadı Amy Bannister, bir şeyh için çalışırken sessizliğin ve baş eğmenin ne kadar önemli olduğunu unutmuş görünüyordu ama Şeyh Emir'in, o lezzetli dudaklar için daha şehvetli planları vardı. Aralarındaki tüm tutkuya rağmen bir çöl krallığı olan Alzan'ın kanunları Amy'nin kraliçe olmasına engeldi. Öte yandan şeyhin bir veliahda ihtiyacı vardı. 


SAHTE LEYDİ - MARGARET MOORE

Lord Bromwell, toplum kurallarına karşı gelmeye alışıktı ama korumasız seyahat eden güzel Leydi Eleanor Springford ile tanışınca o bile şok olmuştu. Posta arabası aniden kaza yapıp, ters dönünce yüreklerini dağlayacak bir şekilde öpüştüler.

Bromwell sorumluluk duygusu güçlü bir erkekti. Leydi Eleanor'un çaresiz bir durumdan kaçtığını öğrenince, onu korumayı ve babası, Kont Granshire'ın konağında ağırlamayı teklif etti. Nell ile Lord Bromwell arasında filizlenmeye başlayan aşk, gerçekler meydana çıktığında patlayacak skandala dayanabilecek kadar güçlü müydü? 


UYGUNSUZ TEKLİF - TRISH MOREY

İşsiz, evsiz ve beş parasız olan mütevazı otel hizmetçisi Cleo Taylor, uygun bir iş pozisyonu arıyordu. Tüm iyi teklifler kabul edilmişti. Milyarder iş adamı Andreas Xenides, Santorini adasındaki bir iş anlaşması için güzel bir kadın arıyordu. Şartı, adayın bir aylığına metresi rolünü üstlenmesi ve ücreti de bir milyon dolardı. Ayrıca gerekli eğitim kendisine verilecekti...

AŞKA TUTULMAK - CAITLIN CREWS

Sayısız skandallarla magazincilere yakalanan Larissa Whitney, sonunda değişmeye karar verir. Kameralardan uzak, küçük ve soğuk bir adaya kaçar ve görünüşünü değiştirerek saklanır. Tek istediği, kafasını dinlemek ve ne olmak istediğini bulmaktır. Çok geçmeden görmeyi en son istediği adam Jack Endicott Sutton'ı karşısında bulur. Beş sene önce çılgınca bir ilişki yaşadığı bu adamla, ıssız bir adada kapana kısılır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: