Salı, Ağustos 20, 2013

Nora Roberts - Alevlerin İçinden (Yorum)


Orjinal Adı: Night Smoke
Seri Bilgisi: Night Tales #4
(Gece Hikayeleri 4)
GoodReads Puanı: 3.96
Türkçe Yayın: Harlequin Yayınları
Sayfa Sayısı: 224
Çevirmen: Ayşe Nur Gedik




Yorumum:

Klasik dolayısıyla güzel bir Nora hikayesiydi. İlk kitabın yakışıklısı Boyd'un kız kardeşi Natalie'ye yapılan saldırıları konu alıyordu. Kundakçılık müfettişi Ryan Piasecki olunca alevler asıl onların arasında yükseldi (:

Polisiye kısmının çok hoşuma gittiğini söylemeliyim. Romantik kısmında biraz sorunluydu. kitaplarda erkek ya da kadın karakterin hayır biz birlikte olamayız teranelerine bir türlü anlam veremiyorum. Evde bekleyen çocuğun mu var, tercihlerin mi değişik ya da ölümcül hastalığın mı var? At omzuna götür kardeşim ne o biz birlikte olamayız ayakları. Hayır aşık olmamalıyım. Gören de ölümcül virüs zannedecek. 

Bir de burada sanki Nora'nın sertliği yavaş yavaş oluşmaya başlamış gibi geldi. Daha öncekilerde sertti ama Natalie bildiğin taş kıvamında. Ama bir yandan da kendinden emin. Ki bazı yerlerde gözlerimi devirmeme yetecek kadar. Ne erkek ne de kadın çok iddialı olmamalı bence. 

Her ne kadar ilk görüşte Natalie, Ryan'dan pek hoşlanmasa da aralarındaki kıvılcım güzeldi. Bana inandırıcı geldi en azından. 

3. kitap şimdilik favorim gibi dursa Alevlerin İçinden'de bir çok açıdan güzeldi.


Değerlendirmeme gelirsek:

4 -  Kesinlikle geçer not aldı...


* * *

Kundakçılık müfettişi Ryan Piasecki, karşısına çıkan her türlü engele rağmen, yapması gereken işin üstesinden gelmekten asla vazgeçmeyen, zor bir adamdı. Söz konusu engel, fazlasıyla güzel bir kadın olsa bile, tutkularından ödün vermemeyi seçen biriydi. Hırslı, zeki ve son derece güzel bir iş kadını olan Natalie Fletcher’ın, üzerinde çalıştığı son projesi, alevler arasında küle dönüşürken, kundaklama-yı yapanın kim olduğunu bulabilmek için Ryan’ın yardımına ihtiyacı vardı. 
Ancak Ryan, yeterince dikkatli olmazsa bu zeki ve çekici genç kadın ile aralarında parlayacak tek bir kıvılcımla, kendilerini alevler içinde bulmak ve dumanların gölgesinde kaybolmak tehlikesi ile baş edemeyebilirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: