Cumartesi, Haziran 01, 2013

#bloggerdiyorkigeziparki



Dünden beri hayret mi etsem sinir mi olsam karar veremedim gitti. Hayret ediyorum çünkü hala maymunu oynayan insanlar kendi kafasında yaşamaya devam ediyor. Sinirleniyorum çünkü ne olduğunu araştırmayan takip etmeyen insanlar, kendilerince savunmaya geçiyorlar. Neyin savunmasındasın arkadaşım sen!!! Kendi kendine eylem yapan bir grup insana terörist muamelesi yapan polisi mi, olayları yatıştırmak yerine kışkırtmaya çalışan ve halkına faşist diyen başbakanı mı, yoksa 3-5 kişi dışında tek taşı eline almayan ve ellerinde Türk Bayrağı dışında bayrak taşımayan ama onlara müdahale eden insanları mı? Hala olayı parti sempatizanlığına getirmeye çalışan insanlar var ve bunları başlatan yine kendileri. Desteklemiyorsun bari saçma konuşmalarınla laf atıp durma millete. O kişilerin çoğunun bir sayfada savunma yaptığını görmedim. Ancak kendi çöplüklerinde pardon profillerinde ahkam kesiyorlar. Sonra biz klavye kahramanı oluyoruz öyle mi???

Millet bangır bangır bu bir halk hareketidir, herhangi bir partinin hareketi değildir diyor. Ve hala bunu anlayamayan, gözlüklerini takmış insanlar dolaşıyor etrafta. 

Dün haberler ilk çıktığında herkes ne oluyoruz demişti. Şimdi açın bakın binlercesi çekinmeden paylaşım yapıyor, haberleşiyor. Haber Tv bu yayılımın sosyal paylaşım sayesinde olduğunu söylüyor. Keşke bildiğinizi okumak yerine muhakeme yeteneğinizi işin içine sokmaya çalışsanız. Bu yapılanlara hala seyirci kalanlara üzülüyorum. 

Ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim. O kadar suskun bir medyaya alışmışız ki çoğu kişi kılını bile kıpırdatmıyor. Dünden beri takip ettiğim bir kaç blogcu arkadaşımın dışında çoğu kişinin tek satır yazmadığını gördüğüm gibi üstüne saçma sapan paylaşımlarda bulunanlar oldu. Allah aşkına nerede yaşıyorsunuz siz? Üstelik bu insanlar kitap okuyan insanlar. Ve okudukları yayıncılar bile destek yayınları yazarlarken onlar başka şeylerine peşine düşmüş. Can Yayınları, Trend Yayınevi, Aspendos, Dex, Doğan, Artemis Yayınları, Optimum. Okuyucu yayıncı ilişkisi böyle olur işte, açında bir bakın neler yazmışlar.!!! 

Dış güçlerin işi diyen komik insanlara da bir çift lafım var. Bizim tek bir dış gücümüz var. Londra, Belçika, Almanya ve benzeri yerlerde sokağa dökülen Türk Halkı. 

Umarım haberleri doğru takip etmeyi öğrenirsiniz. Etmeyenler, hala ne oldu ki diyenler için bir kaç kare...





Mehmet Okur: "Mesele artık iki ağaç, bir AVM olayı değildir. İnsanlarımızın en doğal hakları olan demokratik özgürlüklerini koruyabilmeleridir esas olan."






Direnişçilere evinde yiyecek hazırlayan gönüllü. Gurur duyduk...









Bu vahşete sessiz kalma!

Sesini çıkar! Yazını Hazırla!

#direngeziparki #direntaksim
#bloggerdiyorkigeziparki 
#sesverturkiye



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: