Perşembe, Nisan 25, 2013

Ally Carter - Hırsızlar Sosyetesi (Tanıtım)




Sayfa Sayısı: 280
Baskı Tarihi: Nisan 2013
Yayın Dili: Türkçe
Yayınevi: Deli Dolu 


Hırsızlık Bir Meslek Sayılabilir Mi?
Belki hayatını bu iş üzerine kurmuş insanlar, hatta aileler olduğunu bilmek tüylerinizi ürpertebilir. Ama Katarinanın heyecanlı ve eğlenceli dünyası size tüm önyargılarınızı unutturacak. 

Ailesinin sürdürdüğü yasadışı işlerden fena halde sıkılan Katarina Bishop, çareyi, prestijli bir yatılı okulda yeni bir hayat kurmakta bulur. Ama Katin bu firari macerası fazla uzun sürmeyecektir. Milyarder arkadaşı Hale, ne yapıp edip yetenekli hırsızımızın okuldan atılmasını sağlar. Amacı, Katarinayı yalnızca aileye geri kazandırmak kadar masum değildir elbette. Hırsızlar sosyetesinin ileri gelenlerinden Arturo Tacconenin evinden beş değerli tablo çalınmıştır ve soygunun tüm detayları, potansiyel hırsız için tek bir kişiyi işaret etmektedir; Katarinanın pek sevgili babasını.

Kurdukları ekip ile birlikte Kat ve Halein, soyguncuyu yakalamak, aileyi bir araya getirmek ve bazı aşk tohumlarını yeşertmek için yalnızca iki haftaları var; karşılarına çıkacak pek çok engele rağmen bunu başarmak içinse oyundaki aklı Kat, enerjiyi Hale, işlerine duydukları aşk ise ikisinin birlikteliğini yönetecek.

Dünyanın en seçkin müzelerinden biri için planlanan soygun, özünde iyiliğe hizmet etmeli; eserlerin gerçek sahipleriyle buluşmasına, parçalanmış bir aileyi bir araya getirmeye ve biraz da üzeri örtülen bir aşkın su yüzüne çıkmasına.

Dünya çapında büyük bir okur kitlesine sahip Gallagher Akademisi serisinin çok satan yazarı Ally Carterdan nefes nefese okunacak, eğlenceli ve heyecan dolu bir roman.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkürler. En kısa sürede döneceğim (: